2020/09/30 Beszélgetés Szergej Kolcovval.

2020/09/30 Beszélgetés Szergej Kolcovval.

Érdekességek az Elit 2020 szeptemberétől megjelent és megjelenő  KFSZ BÉKE-ÖRÖKKÉVALÓSÁG-BÖLCSESSÉG-JÓLÉT-EGÉSZSÉGES ÉLETENERGIA-BOLDOGSÁG lapokról.

-A régebbi  időben az oroszországi hozzáértő emberek tudták és ismerték ,a minden évben megismétlődő a 24 SZENT nap létezését , amikor az ősi  szláv istenek hatalmas energiáikat a Földre küldik.

A tudomány mostani állása szerint,az ilyen típusu energiai információs csatornákat (más szóval)kozmoenergiai csatornáknak hívjuk őket.

Az interneten nincsenek információk erről a témáról, és a kozmoenergikusok sem beszéltek még ezekről a témákról.

Milyen csatornák ezek és mihez lehet őket  hasonlítani?

-Három évvel ezelőtt az egyik spirituális tanár mesélt ezekről a napokról.

Tavaly decemberben  Kolcovnak ez a téma meg lett említve,aki nagyon érdeklődött és azt mondta, hogy ellenőrizni kell ezeket az információkat.

– Kolcov később összehasonlította ezeket a csatornákat a vízkereszt napján létrejött csatornával, (ami minden évben január 18-19 körül kel életre és ezekre készél a két éves lap KFSZ ÉLŐ VÍZ-ÉS EGÉSZSÉGES ANTIBIOTIKUM)de a különbség az, hogy Vízkereszt éjszakáján átlagosan 13-14 átmenet van, és ezek a csatornák csak évente egyszer és csak nagyon rövid ideig aktiválódnak.
-Az ősi szláv istenek csatornái Kolcov elmondása után, viszont csak lassan és hosszú ideig növekednek, megközelítőleg reggel kezdődnek és este gyorsan bezárulnak.

A csatorna csúcsa mindig nagyon erős, és csak néhány másodpercig tart. Ezért csak a víz polarizációja által  lehet nyomon követni,amit naponta többször el kell végezni.
Más kozmoenergetikai módszer  nem tudja követni ezt a csatornát,de Kolcovnak már sikerült a csatorna információit az új Elit lapokra rögzíteni. 

Sokan, akik már használják az ÖRÖKKÉVALÓSÁG és BÉKE lapokat már értik,hogy mire képes ez a csatorna. 

-Október kivételével havonta 2 alkalommal (mert októberben  csak Khors isten csatornája aktiválódik) a szláv istenek ezen hatalmas energiái a Földre mennek,és erejük olyan hatalmas, hogy  sokáig nem lehet az energiájukat elküldeni.
-Kolcov azt  mondta, hogy hatalmuk nem hasonlítható össze semmilyen más kozmetikai csatornával.

Translate »