Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Az Elit sungit /nemes sungit /petrovszki sungit shungite szungit Šungit shungit 순지트 Shungita Edel Schungit egy ezüst színű a sungitok kőzetében megtalálható ritka kőzet, ami nem megmunkálható és ezért csak eredeti formában felhasználható.
A Elitsungit (németül edelsungite) a sungit jó tulajdonságait felerősítve képviseli, amely sokszor több tíz vagy százszorosan felerősített, mint az azonos méretű termés-sungit kőzet.
A nemes vagy Elit sungit – egy nagyon ritka, fényes ezüstös- kőzet,amely a fekete termés-sungitban nagyjából csak 1kg / 10000kg arányban ,elvétve található.
A nemes sungit 90-98%-át szén alkotja,ezért meghaladja az összes ismert típusú sungit típust az energetizáló és egészségre ható pozítív hatásában,mivel rendkívül magas a benne található természetes fullerének száma.
Az nemes sungitból készítenek amuletteket és talizmánokat, mivel a médiumok szerint energiája a legerősebb, a legjobban harmonizálja aurát és védi a csakrák erős és stabil működését.
Ezen ásvány nagyon ritka,és már egyre kevesebb van belőle Karéliában,ezért nagyságától és formájától függően árveréseken a nagyobb darabok csillagászati árakért kelnek el.
A természetes fullerén bolygónkon csak az elit sungitban található meg,ez azzal magyarázható,hogy az ősi időkben egy meteorit becsapódása által a karéliai területen összekeveredett ez az anyag az ottani szerves anyagokkal,amiből később ez a fullerénes-sungit kőzetrészlet kialakult.
Kőzet-gyüjtőknek,ékszerészeknek,szellemi
foglalkozásokhoz,meditációkhoz,energiai lemerülés esetén,mentális és érzelmi mélypontokból való kiláboláshoz,emberi energetikai rendszer fenntartásához és javításához,médiumoknak a tisztább látás érdekében,ezoterikusoknak a leragadt negatív energiák eltüntetéséhez.
Csak a karéliai sungitban található meg bolygónkon a természetes fullerén,és ezeken belűl az ELIT és petrovszki sungit ezt a fullerént koncentráltan tartalmazza,és ezért lehetséges a medállal utazásaink során,kezelt víz készítése,és fogyasztása.

Translate »