Nemes Elit sungit ásvány

Mind a(z) 52 találat megjelenítve

A kőzet mérete milliméterben és súlya grammban megtalálható a fotón lévő számozott papíron!
Az ELIT sungit /nemes sungit /petrovszki sungit shungite szungit Šungit shungit 순지트 Shungita Edel Schungit egyedülálló ezüstös kőzet típusú és bányászat kizárólag kézzel történik, mivel nehezen elérhető vénákban található.
Minden sungit kőzet elektromosan vezetőképes, ezért könnyű megkülönböztetni a hasonló ásványoktól.
Az Elit sungit a sungitok közetében megtalálható ritka kőzet, ami nem megmunkálható és ezért csak eredeti formában felhasználható.
Az Elitsungit (edelsungite) a sungit jó tulajdonságait felerősítve képviseli, amely sokszor több tíz vagy százszorosan felerősített, mint az azonos méretű terméssungit kőzet.
A nemes vagy Elit sungit – egy nagyon ritka, fényes ezüstös- kőzet,amely a fekete termés-sungitban nagyjából csak 1/10000 részben,elvétve található. A nemes sungit 90-98%-át szén alkotja,ezért meghaladja az összes ismert típusú sungit típust az energetizáló és egészségre ható pozítív hatásában,mivel rendkívül magas a benne található természetes fullerének száma.
A nemes sungitból készítenek amuletteket és talizmánokat, mivel a médiumok szerint energiája a legerősebb, a legjobban harmonizálja aurát és védi a csakrák erős és stabil működését.
Ezen ásvány nagyon ritka,és már egyre kevesebb van belőle Karéliában,ezért nagyságától és formájától függően árveréseken a nagyobb darabok csillagászati árakért kelnek el.
A természetes fullerén bolygónkon csak az elitsungitban található meg,ez azzal magyarázható,hogy az ősi időkben egy meteorit becsapódása által a karéliai területen összekeveredett ez az anyag az ottani szerves anyagokkal,amiből később ez a fullerénes-sungit kőzetrészlet kialakult.
A petrozavodszki terület érdekes az elég sűrűn tapasztalt “ufo” típusú észleléseiről.
Kőzetgyüjtőknek,ékszerészeknek,szellemi foglalkozásokhoz,meditációkhoz,energiai lemerülés esetén,mentális és érzelmi mélypontokból való kiláboláshoz,emberi energetikai rendszer fenntartásához és javításához,médiumoknak a tisztább látás érdekében,ezoterikusoknak a lergadt negatív energiák eltüntetéséhez.

Az Elit sungit terméskőzet 20-100 grammos darabjainak az ára 700ft/gr.

Az Elit sungit terméskőzet 1-20 grammos darabjainak az ára 500ft/gr.


Nemes Elit sungit ásvány
Translate »