SUNGIT SPIRITUÁLIS ESZKÖZÖK

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Sungit-Talkum cilinder harmonizátor,Fáraó-pálca harmonizálás meditációval.

A tibeti bölcsek szerint a szellemi környezetünk állandóan változó dolog ,mivelhogy mindig minden állandó mozgásban van.

Ezért a yin és a yang,a két ellentétes erő mobilitása a felelős.
Ez a szellemi erőtér felelős a fizikai testünk harmoniájáért is.
Elme és test=Yin és yang.
Erre a célra léteznek a meditációk,és ezeken belül több módszer ,ami felhasználja egyes specifikus ásványok rezgéseit a yin és a yang áramlás ,és a csi életerő-áramlás felerősítéséhez .
A sungit-talkum hengeres (fáraó pálca) általi meditáláskor szervezetünk yin és yang és a csi egyensúlyában már egy rövid idő alatt jelentős sikereket érhetünk el,és ezzel a test fizikai síkján (erre átiródván)rövid idő alatti javulásokat.
A tibeti több ezer éves ősi könyvekben megtalálható ennek a típusú meditációnak az alkalmazása a sungit és talkum hengerekkel.
A fáraópálca név egyiptombol ered,mert találtak ugyancsak ilyen sungit-talkum pálcákat,amit a templomok papjai ugyancsak meditációjukhoz használtak.

A meditáció felépítése:

-Tartsd a sungit hengert a bal kezedben.(ez a yin ,a z elme oldala)
-Tartsd a talkum hengert a jobb kezedben (ez a yang ,a test oldala)
-Vegyél fel meditációs testtartást,ne keresztezd a lábaidat,ülj kényelmesen,és keress egy nyugodt helyet a tartozkodási helyeden.
-Becsukott szemmel,ülő pozícióban a térdünkre téve két kezünket a hengerekkel, lassan érintsük össze őket.
-Hagyd figyelmen kívül a gondolatokat és a külső zavaró tényezőket és ne gondolj semmire,csak a kő hatására ahogy eléri tested minden zugát.
-A hengerekkel való meditációkor a szervezet energiát kap, amely megtisztítja a testet, erősíti az aurát és az emberi biomezőt és lecsökkenti a külső károsító tényezők hatását a szervezetre.

-Javasoljuk a meditáció elvégzését naponta kétszer (reggel és este), két héten keresztül, majd egy hónap szünet után megint elkezdhető ez a két hét,és így tovább szükség esetén.
-Az időtartam alkalmakként legalább 20 perc.

SUNGIT MASZIROZÓ CERUZÁK ÉS ENERGETIZÁLÓ ESZKÖZÖK

SUNGIT TOJÁS 60x48mm TALPPAL

12000 Ft

SUNGIT SPIRITUÁLIS ESZKÖZÖK

SUNGIT-TALKUM HARMONIZÁTOR ,FÁRAÓ-PÁLCA

13000 Ft

SUNGIT SPIRITUÁLIS ESZKÖZÖK
Translate »