Sungit piramis shungite szungit Šungit shungit 순지트 Shungita

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

A sungit shungite szungit Šungit shungit 순지트 Shungita egy egyedi fekete szénszerű kőzet ,amely bányászati területére valamikor egy meteorit (egy földön igen ritka anyagot) a c60 és c70 es fulleréneket hozott,és ezért a bolygónkon egyedülálló tulajdonságokkal ruházta fel.
A világ legnagyobb felfedezett sungit lelőhelye Zazhoginskoye bánya , amely a Karéliai Köztársaságban (Oroszország) található Tolvuya falu közelében található.A mező összes forrása 150 millió tonna.A sungit kőzetek az Onega-tó északi része körül és a tó alatt egy területet foglalnak el.

Csak a karéliai sungitban található meg bolygónkon a természetes fullerén!

A sungitot összetételük szerint a széntartalom szerint osztályozzák, és öt típust különböztetnek meg:

1. I típusú – elit sungit C 92-98%
-Az Elit-sungit,ezüst színű,csak természetes formában elérhető (nem megmunkálható) és a legdrágább fajtája a sungitnak,amelyek általában legfeljebb darabokban elérhető.( ritkán találnak csak 20cm nél nagyobb darabokat ,amik általában árverésen kelnek el)
2. II. Típus – petrovszki sungit C 57-75%
-A Petrovszki-sungit, szürkés-fekete színű ,kemény (nem megmunkálható)és 0-10 cm darabokban elérhető természetes kőzet.
3. III. Típus – sungit C 30–25%
-Sungit kőzet ,ami megmunkálható és eszközök készítéséhez használják.(ezekből csak ritkán találnak 20cm nél nagyobb és egész darabokat ,amik nagy méretű 20cm feletti eszközök készítéséhez alkalmasak)
4. IV. Típus – dolomitok C 3-4%

5. V típusú – C lididek – 1%

Szibériából / Kazahsztánból /Kanadából /észak Indiából származó sungitnak nevezett fekete szénkőzetek Nem sungitok, viszont ezek kitűnőek olcsó pórfogónak és dekorációnak de semmilyen más hasznos tulajdonságuk nincsen !

Az egészségjavító sungitról csak akkor beszélhetünk,amikor a közet anyaga bizonyos tartalmú szenet, fulleréneket és sok fajta egyéb ásványi anyagot ,csaknem a teljes periódusos rendszer elemeit tartalmazza,ezért csak a kareliai,és ezen felül is az első osztályú sungit (nem dolomit vagy lidid)típusú anyagból tartjuk eszközeinket.
Fontos megemlíteni,hogy a karéliai sungitkitermelést csak egy cég végzi ,a Karbon-Sungit OOO ,amely székelye Petrozavodszkban található,és csak ez a cég tud adni az igazi sungit alapanyagból az összes másik feldolgózó cég számára ,amik készítik a sungitból készült eszközöket.
A pala(dolomit-lidid)-sungit,(a sungit leggyengébb minősége) a kareliai területen,az Onyega tó északi részében Sunga falu környékén erdőkben,patakokban,és a környék három külszíni fejtéseinek területén is megtalálható,de ez a pala-sungit anyag csak nagyjából legfeljebb 1% ban tartalmazza azt a pozitív tulajdonságot!
A pala-sungitot az építőiparban burkolólapokként,és a kohászati iparban használják fel, de az esetleges pala-sungit eszközökből készült eszközök sajnos ugyanúgy sungitként megnevezve is ,olcsóbban sajnos forgalomban vannak.
Az 1990-es években, amerikai kutatók felfedezték a sungitban lévő természetes fullerének jelenlétét, amely felfedezés később Nobel-díjat kapott.
Számos híres tudományos központ vizsgálta és ténylegesen megerősítette a sungit jótékony tulajdonságainak a fullerének jelenlétével való összefüggését.
A sungit és a sungit víz csodálatos tulajdonságai annyira hatékonyak és egyértelműek, hogy még a hagyományos orvostudomány is beismerte gyógyító erejüket.
A fulleréneket a szokásos értelemben nem lehet gyógyszernek nevezni,mert hatásuk sokkal szélesebb,mind egy célzott témakör.
Hatással vannak nemcsak területi problémákra ,hanem az egész szervezet általános és sejtszintű javításában.
A sungit és fulleréneinek a hatása az adaptogének és az immunmodulátorok osztályába tartozik, széles hatásspektrummal.
A fullerének a tudományban ismert legerősebb antioxidánsok,amik minden élő sejt nélkülözhetetlen alkotóelemei,amelyek lehetővé teszik az emberi test számára, hogy egészségesesen – fiatalosan,és a lehető leghosszabb aktív életet.
Az antioxidánsok hiánya az egészség, a test működése és a korai öregedés súlyos felgyorsulásához vezet.
A sungit fullerenek által feltöltött vizes oldata, tízszer hatékonyabban antioxidáns ,mint az ismert és legjobb másik antioxidánsok.
A fullerenek másik nagyon értékes biológiai tulajdonságai ,a kiváló anti-toxinos hatás ,amely a különféle természetű méreg-anyagokra és toxinokra kifejtve erős tisztító hatással bír.
Ezenkívül a fullerének hatékonyan normalizálják a sejtek metabolizmusát, hatásuk alatt javul az enzimaktivitás, növekszik a sejtek ellenállása a káros külső hatásokkal, és javul a szövetek regenerációs képessége.
A fullerének normalizálják az idegrendszer működését, növelik az ember munkaképességét, a stresszel szembeni ellenállást,kifejezett antihisztamin és gyulladáscsökkentő hatásúak, növelik az immunitást, enyhítik a fájdalmat, enyhítenek allergiás betegségeket .
Rákos esetekre való tanulmányok során megállapították,hogy a betegség minden fázisában hatékony eredmények érhetőek el a sungit felhasználása által.
A sungit tárgyai,amik lehetnek bármilyen forma mind: piramis,kocka,gömb,tégla,medálok vagy karkötők és láncok mindegyike harmonizálja az emberi bioszférájának-auráinak-csakráinak tisztitását-energia töltését és sok negatív támadó entitásnak az eltüntetését amik a mindennapokat megkeserítik.
Pszihikai és érzelmi mélypontokból való kitörést a mentális gyógyulást elősegíti.
Leragadt negatív energiák esetén erős tisztitó tulajdonságot hordoz,ezért terapeutáknak és szellemi módszerekkel dolgozók számára nagy segítség.
A sungit hatékonysága szempontjából nagyon fontos a forma és a méret,mert ezáltal tudja elszívni és elnyomni a geopatikus-vizér-elektromágneses sugárzások-hartmann-és egyéb kozmikus sugárzások hatásait.
Másodlagosan megerősíti az emberi biopajzsot,és ezáltal ellenállóbbá teszi a felhasználót a radiálódás és a sejtelállítódások ellen.
A hatásmehanizmusa a káros sugárzások ellen a következő:
-Megerősíti a személy auráit,és energetikai rendszerét(páncél),ami után a káros sugárzások nehezebben károsítják a szervezetét.
-A sungit környékén lévő területen ,a térben lévő szálló és sugárzó egységeket eltéríti és eltolja.
-A sungit által keltett információs tér,sok szálló tipusú sugárzást és negatív leragadt energiát , szellemsíkú támadásokat felszív és eltüntet.
A sungit vezeti az elektromosságot !
Ajánlott a sungit kőzetet havonta pár óráig napsütésre tenni,mert feltölti a nap sütés.
A sungit közet információs sugárzása kristályterápiai és litoterápeutai programozó módszerekkel nem programozható ,sem átirható !
Már közel 10 éve foglalkozunk a csodálatos sungittal ,mint hivatalos forgalmazó.
Felhasználási tanácsadásunk,és a sungit eszközeink elérhetőek,kérje személyes konzultációnkat.


Sungit piramis
Translate »