sungit-termeszetes-asvany-darabok

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Leragadt negatív energiák esetén erős tisztitó tulajdonságot hordoz,ezért terapeutáknak és szellemi módszerekkel dolgozók számára nagy segítség.

A sungit shungite szungit Šungit shungit 순지트 Shungita hatékonysága szempontjából nagyon fontos a forma által keltett elektromágneses és torziós mező ,és a sungit anyag mennyisége,mert a pici méretű asztali eszközök,a dekorációs célon kívűl nem bírják a nehéz és súllyos problémák megoldását és ezért hatékonyságuk is semmittevő.

A sungitot felhasználják földsugárzások,vizerek,a föld háló és erővonalai,az elektromos elektromágneses hullámok 5G,4G,3G ,WIFI ,rádiótelefon és kommunikációs mesterséges sugárzások,átjátszóállomások,am-mikro sugárzások , csökkentése érdekében nagyon hatékonyan az elmúlt években.

A hatásmehanizmusa az 5G és egyéb káros sugárzások ellen a következő:
-Megerősíti a személy auráit,és energetikai rendszerét(páncél),ami után a káros sugárzások nehezebben károsítják a szervezetét.
-A sungit környékén lévő területen ,a térben lévő szálló és sugárzó egységeket eltéríti és eltólja.

Az összes képen lévő sungítunk a III.típusú sungit,és nem sungit- dolomit és nem sungit-lidid !

3. III. Típus – sungit C 30–25% -Sungit kőzet ,ami megmunkálható és eszközök készítéséhez használják.(ezekből csak ritkán találnak 20cm nél nagyobb és egész darabokat ,amik nagy méretű 20cm feletti eszközök készítéséhez alkalmasak)

Szibériából / Kazahsztánból /Kanadából /észak Indiából származó sungitnak nevezett fekete szénkőzetek Nem sungitok, viszont ezek kitűnőek olcsó pórfogónak és dekorációnak de semmilyen más hasznos tulajdonságuk nincsen !


sungit-termeszetes-asvany-darabok
Translate »