Mind a(z) 3 találat megjelenítve

KFSZ „1-8” ALAPSOROZAT.

A KFSZ -el való megismerkedés során ajánlott az „alap” sorozattal kezdeni, mivel ezek a korrektorok hozzájárulnak az évek során felhalmozódott méreganyagok és káros élő szervezetek szervezetből való kitisztításának a folyamatához, és hozzájárulnak a test élettani funkcióinak és önszabályozó mechanizmusainak a helyreállításához. Az emberi egészség a test tisztaságával kezdődik, amely templom a lélek számára.Házat csak biztos alapokra lehet stabilan építeni. Az évek és évtizedek során felhalmozódott egészségügyi problémák kitisztításainak az útján ez a legelső lépcső.

A KFSZ KÉK „1-8” alapsorozat lapjain lévő polarizációk:
-Gyógynövények és ásványi anyagok polarizációi találhatóak, amelyek gazdagok az információs sugárzásukat illetően,természetesen biológiailag aktívak , gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek, helyreállítják a fizikai erőt és enyhítik a stresszt.
-Ayurvédikus szerek polarizációit tartalmazzák,ez az a témakör amelyet a híres japán kutató, Dr. Masaru Emoto fejlesztett ki, aki a víz információs tulajdonságainak tanulmányozásával foglalkozik.
-Kozmoenergia csatornákat amik különféle vibrációk energiaáramai, energiainformációs kozmikus mezők, amelyek befolyásolják az emberi bioszférát,lélek állapotot, tudatot és fizikai testet.
-Maya kozmikus teurgia csatornáit amik a karma, a személyes élet, az üzleti élet, az személyes és társadalmi kapcsolatok, a lelkiség, a megfiatalodás,és az egészség jól működő minőségi állapotaihoz járulnak hozzá. A KFSZ eszközök energia-információs síkon harmonizálnak.

Technológiai,gyorsasági fejlődés a Kolcov laponál:
2006-2017 ig 4 elemes technológia (víz töltése nagyjából 10 perc)
2017-2022 ig 5 elemes technológia (víz töltése nagyjából 5 perc)
2022- től megjelent a 8 elemes (víz töltése nagyjából 2 perc)

Mind a eddigi három fajta technológiával tökéletesen ugyanazt az alap információt (hatást) lehet elérni,a mai napig azonos eredményel ,csak mindig picit mindig gyorsabbak,és persze jóval drágábbak lettek.

A következő 2022-2024 évben Kolcov tervei szerint, a 1-24 számozott/zöld/exkluzív/gyüjtemény sorozatok lapjai már csak 8 elemes technológiával fognak gyártásra kerülni,és mostanában minden hónapban ezen sorozatok lapjai közül pár darab már megjelenik 8 elemes technológiával a moszkvai központban!

Az Elit sorozat eddig már megjelent 5 elemes lapjai újból nem lesznek kiadva 8 elemes technológiával ,viszont az Elit sorozat 2022 től megjelent lapjai már alapból 8 elemes technológiával készülnek és fognak készülni !

A karkötő sorozat eszközei már a karkötők 2017 től kezdődő megjelenésétől ,alapból 8 elemes technológiával készültek,és ez a jövőben is maradni fog.

Az 5 elemes lapokat csak a készletünk erejéig tudjuk még az olcsóbb árakon adni !

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap felerősítő tépőzáras-gumirozott pánt kéz és lábra

2000 Ft

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap tartó fehér pamut nyak-tok

2000 Ft

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap és karkötő víztöltésekor töltési idő-gyorsító vízkeverő mixer

2400 Ft
Translate »