Mind a(z) 14 találat megjelenítve

A karkötő sorozat összes eszközei már a karkötők megjelenésétől (nagyjából 4 éve már),alapból 8 elemes technológiával készült,és ez a jövőben is maradni fog.

A csukló és a boka,a talp és kézfej és annak környéke, az emberi test azon területe ahol a vér artériái és keringési rendszerei ,továbbá energiai rendszerei,meridiánjai,idegei a legkissebb csomóponti átmérőn koncentrálódva együttesen áthaladnak. Ezekenek a pontoknak a közelében a test minden szervi és energetikai stimulációs és korrekciós pontja ugyancsak megtalálható ,amiknek a működését a karkötő sorozat eszközeivel korrigálni tudjuk. Ezen pontokon a karkötők által hordozott energia-információs hatással , a test és szervezet egészségi- mentális-szellemi-energetikai-szervi-bio mezők- ártalmas sugárzások stb.működési és védelmi rendszerét pozitív irányban korrigálni és javítani tudjuk. A vér mind folyadék azonnali és folyamatos feltöltése Kolcov általi információs hatásokkal a felhasználást praktikussá -kényelmessé-esztétikussá és egyszerűvé teszi. A karkötőket a probléma fennállásáig ajánlott egyszerre csak egy személynek használni,addig a pontig ,amíg a szervezetre való hatásban már semleges lesz az eszköz .
Felhasználás kezdetekor (akár több karkötő egyidejű viselésekor is )meg kell figyelni az eszköz saját magunkra való hatását ,és esetleges kellemetlen (bizsergés,melegedés,furcsaság )érzet esetén a használati idejét csökkenteni ajánlatos ,majd a csökkentett ponttól idővel újból folyamatosan elkezdeni emelni addig ,amig már negatív-érzeti mentességet nem nyújt az eszköz folyamatos használata. A karkötöket mindenki a saját komfort érzete szerint(bokán-csuklón-combon-lábszáron-alkaron-felkaron -többet összekapcsolva fejen koronaként-jobb és bal lábon vagy kézen , bárhova felerősítve (kivétel szív környéke) továbbá bármennyi ideig vagy bármelyik napszakban hordhatja. A karkötökkel lehetséges a folyadékok kezelése(beföttes gumival üvegre kívűlre erősítve),és azok fogyasztása egyszerre több felhasználó által. Ebben az esetben a fő felhasználónak ajánlott csak a folyadék kezelés idejére levenni,és utána tovább hordani addig amig fenn áll a probléma. A karkötők különböző-összetett-célirányos-irányított hatású témakörökre lettek megalkotva ,és sokszor egy csoportban lévő óriási egyedi összetett energia-információt ,vagy több KFSZ lap (részleges vagy teljes)információját is tartalmazhatják. Minden KFSZ karkötő belső fele (kockák)8 elemből (egység) áll ,és mindegyik típusú információ csomagot 2 elem (egység)sugározza. Mind a 8 elem harmonikusan kiegészíti -javítja-megerősíti a többi egység-elem legmagasabb szintű működését.
A karkötők belső oldala a 8db téglalapos oldal,és ennek kell a test felé,és a víz kezelésekor a víz felé lennie. A sorozatban létezik több karkötő,amik az ELIT sorozat eszközeiként csak egyszer és limitált darabszámban lettek kiadva.Ezek többször nem fognak kiadásra kerülni. A karkötők cseppállóak és moshatóak,de használatuk nem ajánlott úszáshoz-fürdéshez és búvárkodáshoz.

Translate »