Technológiai,gyorsasági fejlődés a Kolcov laponál:
2006-2017 ig 4 elemes technológia (víz töltése nagyjából 10 perc)
2017-2022 ig 5 elemes technológia (víz töltése nagyjából 5 perc)
2022- től megjelent a 8 elemes (víz töltése nagyjából 2 perc)

Mind a eddigi három fajta technológiával tökéletesen ugyanazt az alap információt (hatást) lehet elérni,a mai napig azonos eredményel ,csak mindig picit mindig gyorsabbak,és persze jóval drágábbak lettek.

A 2022 től megjelenő,vagy már megjelent 8 elemes lapoknál az újdonságuk és gyorsabb-ságuk miatt viszont az aktuális 5 elemes lapokra való feltételeinkhez viszonyitva a drágulás az 1-24/zöld/exkluzív sorozatok mostani akciós elérhetőségei helyett 50-60 % os lett! (nevezetesen az aktuális 29-33 eft/db helyett 49eft/db)

A következő 2022-2024 évben Kolcov tervei szerint, a 1-24 számozott/zöld/exkluzív/gyüjtemény sorozatok lapjai már csak 8 elemes technológiával fognak gyártásra kerülni,és mostanában minden hónapban ezen sorozatok lapjai közül pár darab már megjelenik 8 elemes technológiával a moszkvai központban!

Az aktuális Orosz/Eu felé oda vissza irányban való küldési és szállításlezárások,és Kolcov gyártási kapacítása miatt a 8 elemes alaplapokra már most előfordul a 6 hónapos várakozás,és még ez is bizonytalan,ezért a 8 elemes lapokra az előrendelést pillanatnyilag a bizonytalanság miatt elutasítjuk,és csak azokra tudunk feltételt garantálni amely lapok nálunk azonnali készleten vannak.

Az Elit sorozat eddig már megjelent 5 elemes lapjai újból nem lesznek kiadva 8 elemes technológiával ,viszont az Elit sorozat 2022 től megjelent lapjai már alapból 8 elemes technológiával készülnek és fognak készülni !

A karkötő sorozat eszközei már a karkötők 2017 től kezdődő megjelenésétől ,alapból 8 elemes technológiával készültek,és ez a jövőben is maradni fog.

Az 5 elemes lapokat csak a készletünk erejéig tudjuk még az olcsóbb árakon adni !

Translate »