Sungit telefon elektroszmog védelem

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Mobiltelefonok ,okostelefonok ,notebookok,tablettek,wifi ,3G 4G 5G és GPS antennák elektromágneses sugárzása elleni védelem a sungit öntapadós lapocska.
Ismert dolog,hogy a mobil telefonok elektromágneses sugárzása nagyon káros az emberi agyra és az agy funkcióira.
Tipikus,a radiáció által keltett agyi megbetegedések tipusai lehetnek a tumorok (daganatok) megjelenései,a memória részletes elvesztése,a Parkinson kór kifejlődése,az Alzheimer kór kifejlődése.
A folyamatos elektromágneses radiáció sajnos részben vagy egészben az emberi ADN-t ,és a szervezeti működési funkciókat is át tudja irni,vagy el tudja mutálni.
Normálisan a mobilkapcsolatokat használó eszközök közelségét be kellene tiltani terhes anyukáknak és kiskorú gyermekeknek,ezen káros elektromágneses sugárzásuk miatt !
Ajánlott a mobiltelefont zsinorós fejhalgatóval legalább 80cm re a testünktől használni,ezt a kutatások már bebizonyították.
A wifi helyett ajánlott a kábeles LAN csatlakozás használata azoknál az eszközöknél amelyeknél ez lehetséges,mert ez a típusú kapcsolat nem veszélyes a szervezetünkre.
A sungit telefonra ragasztható lapocska minimum 50% -al lecsökkenti a mobiltelefonok 900mhz/1800mhz/2400mhz és az ez fölötti tartományban működő egyéb kommunikációs eszközök elektromágneses radiációját.
Ez az adat az oroszországi Russian Academy of Sciences kar NC Karélia laboratoriumának a kutatásainak eredményeire támaszkodik,,és ezen tényt,hogy a sungit csökkenti min 50%-al az elektromágneses radiációt ,,, szertifikálja is.


Sungit telefon elektroszmog védelem
Translate »