Mind a(z) 6 találat megjelenítve

A KFSZ eszközök energia-információs síkon harmonizálnak. Bolygónkon lévő helyszineken találhatóak “energia érőhelyek” ezek olyan hatalmi- gyógyító-meditációs-vallási-szent-dolmen helyszinek ahol különleges energia hatások vannak amik hatnak a helyszíneken lévő minden emberre ,növenyre és élőlényre. Minden ilyen „érő”helynek megvan a saját speciális ismert hatása és energia-információs egyedisége amik hatnak a szellemi,fizikai és energetikai síkra. Ezek a pozitív energiahelyek a bolygónkon az anyaföldből jövő eredendő energiák,amelyek helyszínei valamilyen módon több síkon emelik a felhasználó élet minőségét. Az ilyen „pozitív töltésű” helyeken való tartózkodás harmonizálja az egész szervezet összes funkcióját, növeli a vitalitást és fenn tartja a pozitív szellemet. Ezeknek a helyszíneknek az információs rezgéseit tudjuk elvinni magunkhoz,amikben tartózkodásunk segíti az egész szervezetünk biológiai mezejének a harmonikus felállítását vagy megőrzését, növeli a vitalitást és pozitív érzelmi beállítottságot .

A KFSZ ZÖLD sorozaton lévő polarizációk:

-Forrásokból, természetes forrásokból és folyókból vett vízminták, amelyek gyógyítónak bizonyultak.

-Információk a dolmenoktól (ősi vallási építmények) amelyek hatalmas szellemi energiát hordoznak. ( emberiség elveszett tudásának helyreállítása és az új ismeretek megszerzése)

-Információ a különféle „hatalmi helyekről” Arkaim, Lénai oszlopok, Jakut Kigilyakh oszlopok. Kozmoenergia csatornák.

-Maya kozmikus teurgia csatornák.

Technológiai,gyorsasági fejlődés a Kolcov laponál:
2006-2017 ig 4 elemes technológia (víz töltése nagyjából 10 perc)
2017-2022 ig 5 elemes technológia (víz töltése nagyjából 5 perc)
2022- től megjelent a 8 elemes (víz töltése nagyjából 2 perc)

Mind a eddigi három fajta technológiával tökéletesen ugyanazt az alap információt (hatást) lehet elérni,a mai napig azonos eredményel ,csak mindig picit mindig gyorsabbak,és persze jóval drágábbak lettek.

A következő 2022-2024 évben Kolcov tervei szerint, a 1-24 számozott/zöld/exkluzív/gyüjtemény sorozatok lapjai már csak 8 elemes technológiával fognak gyártásra kerülni,és mostanában minden hónapban ezen sorozatok lapjai közül pár darab már megjelenik 8 elemes technológiával a moszkvai központban!

Az Elit sorozat eddig már megjelent 5 elemes lapjai újból nem lesznek kiadva 8 elemes technológiával ,viszont az Elit sorozat 2022 től megjelent lapjai már alapból 8 elemes technológiával készülnek és fognak készülni !

A karkötő sorozat eszközei már a karkötők 2017 től kezdődő megjelenésétől ,alapból 8 elemes technológiával készültek,és ez a jövőben is maradni fog.

Az 5 elemes lapokat csak a készletünk erejéig tudjuk még az olcsóbb árakon adni !

Akció!

Kolcov zöld sorozat

KFSZ „HARMÓNIA”

44000 Ft 28500 Ft
Akció!

Kolcov zöld sorozat

KFSZ „HOSSZÚ ÉLET”

44000 Ft 28500 Ft
Akció!
44000 Ft 28500 Ft

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap felerősítő tépőzáras-gumirozott pánt kéz és lábra

2000 Ft

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap tartó fehér pamut nyak-tok

2000 Ft

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap és karkötő víztöltésekor töltési idő-gyorsító vízkeverő mixer

2400 Ft
Translate »