Mind a(z) 8 találat megjelenítve

A KFSZ eszközök energia-információs síkon harmonizálnak. Bolygónkon lévő helyszineken találhatóak “energia érőhelyek” ezek olyan hatalmi- gyógyító-meditációs-vallási-szent-dolmen helyszinek ahol különleges energia hatások vannak amik hatnak a helyszíneken lévő minden emberre ,növenyre és élőlényre. Minden ilyen „érő”helynek megvan a saját speciális ismert hatása és energia-információs egyedisége amik hatnak a szellemi,fizikai és energetikai síkra. Ezek a pozitív energiahelyek a bolygónkon az anyaföldből jövő eredendő energiák,amelyek helyszínei valamilyen módon több síkon emelik a felhasználó élet minőségét. Az ilyen „pozitív töltésű” helyeken való tartózkodás harmonizálja az egész szervezet összes funkcióját, növeli a vitalitást és fenn tartja a pozitív szellemet. Ezeknek a helyszíneknek az információs rezgéseit tudjuk elvinni magunkhoz,amikben tartózkodásunk segíti az egész szervezetünk biológiai mezejének a harmonikus felállítását vagy megőrzését, növeli a vitalitást és pozitív érzelmi beállítottságot .

A KFSZ ZÖLD sorozaton lévő polarizációk:

-Forrásokból, természetes forrásokból és folyókból vett vízminták, amelyek gyógyítónak bizonyultak.

-Információk a dolmenoktól (ősi vallási építmények) amelyek hatalmas szellemi energiát hordoznak. ( emberiség elveszett tudásának helyreállítása és az új ismeretek megszerzése)

-Információ a különféle „hatalmi helyekről” Arkaim, Lénai oszlopok, Jakut Kigilyakh oszlopok. Kozmoenergia csatornák.

-Maya kozmikus teurgia csatornák.

Technológiai,gyorsasági fejlődés a Kolcov laponál:
2006-2017 ig 4 elemes technológia (víz töltése nagyjából 10 perc)
2017-2022 ig 5 elemes technológia (víz töltése nagyjából 5 perc)
2022- től megjelent a 8 elemes (víz töltése nagyjából 2 perc)

Mind a eddigi három fajta technológiával tökéletesen ugyanazt az alap információt (hatást) lehet elérni,a mai napig azonos eredményel ,csak mindig picit mindig gyorsabbak,és persze jóval drágábbak lettek.

A következő 2022-2024 évben Kolcov tervei szerint, a 1-24 számozott/zöld/exkluzív/gyüjtemény sorozatok lapjai már csak 8 elemes technológiával fognak gyártásra kerülni,és mostanában minden hónapban ezen sorozatok lapjai közül pár darab már megjelenik 8 elemes technológiával a moszkvai központban!

Az Elit sorozat eddig már megjelent 5 elemes lapjai újból nem lesznek kiadva 8 elemes technológiával ,viszont az Elit sorozat 2022 től megjelent lapjai már alapból 8 elemes technológiával készülnek és fognak készülni !

A karkötő sorozat eszközei már a karkötők 2017 től kezdődő megjelenésétől ,alapból 8 elemes technológiával készültek,és ez a jövőben is maradni fog.

Az 5 elemes lapokat csak a készletünk erejéig tudjuk még az olcsóbb árakon adni !

Akció!

Kolcov zöld sorozat

KFSZ „HARMÓNIA”

48000 Ft 28500 Ft
Akció!

Kolcov zöld sorozat

KFSZ „HOSSZÚ ÉLET”

48000 Ft 28500 Ft
Akció!
48000 Ft 28500 Ft
Akció!

Kolcov zöld sorozat

KFSZ „SZERELEM”

48000 Ft 28500 Ft
Akció!
48000 Ft 28500 Ft
Akció!

Kolcov zöld sorozat

KFSZ „SIKER”

48000 Ft 28500 Ft

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap tartó fehér pamut nyak-tok

2000 Ft

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap és karkötő víztöltésekor töltési idő-gyorsító vízkeverő mixer

2400 Ft
Translate »