Mind a(z) 5 találat megjelenítve

A kozmoenergetika gyakorlati-tudományos módszer, amely nagyon sokrétű és kiegészítő ismereteket ötvöz, mint például az ősi életminőséget javító metódusok és nemzetek tudásai,tudat aktiválásának módszerei, ayurvéda, test-elme-lélek fejlődés . Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ma új lendületet ébreszt az emberek fizikai és pszichológiai jólétéről. 2009 végén a WHO támogatásával megalakult a Kozmoeneregetikusok Nemzetközi Szövetsége ,és Kolcov kutatási vállalata majd eszközei regisztrálva lettek a WHO (Egészségügyi Világszervezet) Kozmoenergetikai alszövetségének «THE GLOBAL HEALTH WORKFORCE ALLIANCE»(GLOBÁLIS EGÉSZSÉG MUNKAERŐI SZÖVETSÉG”programjába.

“Az elmúlt évtizedekben végzett egyik kisérlet bizonyítékaként, a tudósok mérgezve a kozmovenerikus és kozmoenergetikai csatornákat,bebizonyították ,hogy ezen “mérgezések” hatása jelentősen negatív hatást gyakorol a különböző bioszférákban lévő élőlényekre és növényekre egyaránt.
Ezen esetben a vizsgált emberek és állatok esetén,sokkal nagyobb arányban meggyengült a fizikai szervezet védekezőereje,több volt a pszihologiai diszharmonika,csökkent a kiegyensúllyozottság .Növényeknél ugyancsak csökkent az immunitás és a növekedés. Bebizonyosodott a kutatás eredményeként, hogy a kozmoduláris csatornák léteztek ,és hatással vannak az élő szervezetekre.” Az ember egészségét nem csak a fizikai síkon lévő okok befolyásolhatják , hanem az energetikai és energiainformációs rendszerünk ideális működése is. Az energiaközpontok, csatornák, csakrák,meridiánok és a biomezők ránk ható hatásaival és harmonizálásával ugyancsak foglalkozni kell.
(Eszközök nélkül a kozmoenergetikai csatornák felé kapcsolódás, és ebben az energiatérben megmaradás óriási erőt ,koncentrációt és nagy spirituális szintű tudást igényel,és ezt az állapotot csak mesterek tudják létrehozni) Emiatt lettek megalkotva a KFSZ lapok, amelyeken többek között tiszta kozmoenergetikai csatornák vannak polarizálva,amelyek képesek szükséges intenzitással, a kívánt ideig folyamatosan biztosítani a felhasználó (akár spiritiális tudás nélkül) számára a kapcsolatot. A kozmoenergiai csatornák aktivizálásához és az univerzummal való kapcsolathoz a felhasználó irányítsa gondolatait a szükségleteire(fejlődése, önfejlesztése, szellemi és fizikai gyógyulása) amikben változást szeretne elérni. A kozmikus energiacsatornák befolyásának köszönhetően megtanulhatjuk, hogy miképpen kell aktiválni a saját tudatunkat úgy,hogy ez megfeleljen a saját személyes igényeinknek. Szervezetünk javulása a világegyetem energiacsatornáival létrejött kötéseken keresztül történik.

A KFSZ LILA „9-16” sorozat lapjain lévő polarizációk:
– Kozmoenergia csatornák .
-Ásványi polarizációk sokasága.
-A gyógynövények polarizációi.
-Különböző bioszféra lenyomatok.
-Kozmikus Maya teurgia csatornái.

Technológiai,gyorsasági fejlődés a Kolcov laponál:
2006-2017 ig 4 elemes technológia (víz töltése nagyjából 10 perc)
2017-2022 ig 5 elemes technológia (víz töltése nagyjából 5 perc)
2022- től megjelent a 8 elemes (víz töltése nagyjából 2 perc)

Mind a eddigi három fajta technológiával tökéletesen ugyanazt az alap információt (hatást) lehet elérni,a mai napig azonos eredményel ,csak mindig picit mindig gyorsabbak,és persze jóval drágábbak lettek.

A következő 2022-2024 évben Kolcov tervei szerint, a 1-24 számozott/zöld/exkluzív/gyüjtemény sorozatok lapjai már csak 8 elemes technológiával fognak gyártásra kerülni,és mostanában minden hónapban ezen sorozatok lapjai közül pár darab már megjelenik 8 elemes technológiával a moszkvai központban!

Az Elit sorozat eddig már megjelent 5 elemes lapjai újból nem lesznek kiadva 8 elemes technológiával ,viszont az Elit sorozat 2022 től megjelent lapjai már alapból 8 elemes technológiával készülnek és fognak készülni !

A karkötő sorozat eszközei már a karkötők 2017 től kezdődő megjelenésétől ,alapból 8 elemes technológiával készültek,és ez a jövőben is maradni fog.

Az 5 elemes lapokat csak a készletünk erejéig tudjuk még az olcsóbb árakon adni !

Akció!
44000 Ft 28500 Ft
Akció!
44000 Ft 28500 Ft

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap felerősítő tépőzáras-gumirozott pánt kéz és lábra

2000 Ft

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap tartó fehér pamut nyak-tok

2000 Ft

Kolcov : Élet medál / Telefonos minilap /nyaktok/ kiegészítők

Kolcov lap és karkötő víztöltésekor töltési idő-gyorsító vízkeverő mixer

2400 Ft
Translate »