Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Vevő-adó-erősítő és programozható mester-kristály,ami a saját maga által gerjesztett energiával működik, olyan képességgel amivel képes különbőző tipusu energiákat és energiai információkat felerősíteni-legyengíteni vagy másik tipusú energiává alakítani-tárolni és tovább adni. A kvarckristály szimbolisztikailag a szilárd anyag és az immateriális,anyagtalan anyag láthatóságának a szövetsége. Lehetővé teszi a nagyon gyors és magas szintű meditációt. Energiablokkok  esetén a kristály segít stabilizálni és harmonizálni a szervezet energia testét, valamint a test rezgési sebességét.
Használható  más  energiainformációt kibocsáltó eszközök,kristályok és ásványi anyagok információ szórásának megerősítésére , feltöltésére, felerősítésére ,erősebb szórás iránti információs harmonizálására(ha szükséges), aktiválására(ha szükséges) és a másik egység tulajdonságainak kiemelésére.

A kristály mérete-térfogata-formája is nagyon fontos,mert ezektől függően változik az erősítő vagy kapcsolódási hatás,ezért csak a nagyobb méretek alkalmasak erre a feladatra !

Alkalmas más kövek energiájának erősítésére vagy a kö-csoportok együttes energiájának a fokozására, és ideális kristálygyógyászati rácsoláshoz.

(Kolcov lap esetén laptól függően legfeljebb hétszeres erősség elérhető,és sungit eszköz esetén általában négyszeres erősség érhető el egy nagyobb méretű kvarckristály csúcs által.)

Sajnos elég gyorsan fel tud venni bármilyen információs rezgést,és ezért sajnos a rossz jellegű rezgéseket is,ezért mindig olyan egység(ek)kel kell együtt használni,amik összeférhetően  felerősíthetőek,és tiszta-pozitív jellegű információt sugároznak.

A jó céloktól eltérő felhasználási szándékok esetén viszont a felhasználónak általában a visszaforduló negatív történések gondjaival is meg kell kűzdenie.

Fény és a tisztaság kő, amelyet arra is használható,hogy saját belülről jövő jellemzőinket mind,erőt-hatalmat-energiát-fényt megerősítsünk vele.

Támogatja az aurák és csakrák tisztítását,és a test energiatartalékai is fejleszthetők a kristály által , továbbá a párhuzamos és pszichés képességek, nevezetesen a telepátia,megjelenítés ,tisztánlátás hallás,emlékezet megtartás és az intuíció.

A kristály hatása a koncentrációra nézve rendkívűl erős,és ezen tulajdonsága miatt az összetett- nagy-új dolgok kitalálásában,mint mérnöki,tervezői,ügyvédi,kutatói,stratégiai,politikai,művészi,irói és kreatív munkák eseteinél óriási kapacitással meg tudja erősíteni az agyi potenciált.

Az ókoroktól napjainkig a kvarckristálynak óriási  jelentősége van az emberiség számára.

A szellemi vezetők és gyógyítók, valamint a tudósok is nagyra értékelik, mert egyedi tulajdonságai kulcsszerepet játszottak az emberiség evolúciós fejlődésében.

A kvarckristályt piezoelektromos és piroelektromos tulajdonságaik miatt is értékelik, amelyek révén a mechanikus nyomást vagy hőt elektromágneses energiává alakíthatja, oda és vissza irányban ugyanúgy.

Az energia fókuszálására, erősítésére, tárolására és átalakítására szolgáló képessége a technológiai fejlesztések világban óriási értékkel bír és megtalálható az ultrahangos készülékekben, órákban, mikrofonokban, rádióadókban és vevőkben, számítógépek memória chipeiben és más elektronikus áramkörökben ,továbbá a hadiiparban és űriparban ,ami minden éveben a fellelhető  tiszta és átlátható kvarckristályok 70% át  felhasználja.

A metafizikai világban a kvarckristály a Föld Anya ajándéka.

Az ősök úgy gondolták, hogy ezek a kövek életben vannak, és körülbelül száz évente lélegzetet vesznek.

Sok kultúrában az isteni reinkarnáció kristálya,amiben istenek születtek újra oly módon,hogy tulajdonsági lenyomataikat és információkat a kristály hordozza.

Az emelkedett spirituális tulajdonsággal rendelkező személyek  egyetértenek abban, hogy a  kristályok élő lények, hihetetlenül öregek és bölcsek, és hajlandóak kommunikálni attól a pillanattól  amikortól egy egyén már kinyilt,és kész fogadni a kommunikációt.

Megnyitja az elmét és a szívet a magasabb iránymutatásokhoz, lehetővé téve a szellemi világba való bekapcsolódást ,és az innen kapott tudások átvitelét a fizikai világába.

Az egyén információs rezgéseit után, minden energiát vagy szándékot felerősít, és továbbít az  fizikai  világon át a szellemi világba.

Felgyorsíthatja az imák teljesülését, fokozza a gyógyulást és szellemi növekedést, vagy egyszerűen lehetővé teszi, hogy a kristály elég hosszú ideig és elég erősen tartsa az energiamintázatot egy cél eléréséhez.

A megnyitott fényablakok az élet számtalan dimenzióját mutathatják be a beavatottak számára.

Gyógyulásra, meditációra, tudatosság kiterjesztésére, útmutatókkal való kommunikációra, a múltbeli élet visszahívására, a szeretet vagy a jólét vonzására is felhasználható,viszont ezen minőségek eléréséhez a felhasználó személy harmoniája és szellemi érettsége szükséges.

Eloszlatja a statikus elektromos sugárzásokat ,csökkenti a geo sugárzásokat ,kozmikus sugárzásokat és az energia vonalrendszer-hálók és a radioaktivitás káros hatásait.

Hipnotikus minősége elősegíti az alvást, és segíti megérteni az álmok által átadott üzeneteket és tanulságokat.

Stimulálja az immun- és keringési rendszert azáltal,hogy javítja a szervezet  energiaáramlását és ezzel egyensúlyba hozza a szervezet energiaimérlegét.

Energetikailag migrénes fejfájás, szédülés,mozgásszervi betegségek harmonizálásában is sikerek érhetőek el.

Elősegíti az ideális anyagcserét,súlycsökkenést és a kimerültség tüneteit is csökkenti.

Mély lélektisztítóként működik, tisztítja és javítja az energiatest minőségét ,és harmonizálja az elme  és fizikai test ideális öszhangját.

A belső negatív érzetek helyett ,stimulálja a pozitív gondolatok és érzések létrejöttét.

A külvilág  jobb megítélése által, növeli a tudatosságot és a gondolkodás tisztaságát, fokozott energiát-kitartást- türelmet biztosít, megtanít pozitívnak lenni élni,nevetni és szeretni az egész emberiség számára.

Mivel prizmatikusan képes minden tipusú energiának a rezgésére ,az összes színfrekvencián, ezáltal harmonizálja az összes csakrát, és megtaníthatja , hogyan kell egyidőben rezgésbe hozni a hét (+3) csakraközpontunkat, miközben fenntartja a fényhez való tökéletes kapcsolatot.

Különösen hasznos a korona csakra beindítására vagy megerősítésére.

A korona csakra a fej tetején található, és a testünkön kívüli kiterjesztett univerzumunk kapuja,ami ellenőrzi, hogy mit gondoljunk  és hogyan reagáljunk a körülöttünk lévő világ történéseire.

A korona csakra másképpen a  hiedelmeink forrása, és szellemiségünk forrása is,ami összekapcsol minket a létezés magasabb síkjaival, ahol megtalálhatóak az egyetemes energia és igazság forrásai.

Amikor a korona csakránk  egyensúlyban van, akkor az energiáink is egyensúlyban vannak,ilyenkor ismerjük  a helyünket az univerzumban, és a dolgokat is olyannak tekintjük amik.

A kvarckristály a szellemileg emelkedett felhasználók számára olyan,mint a fény és a pozitív energia örök küldője, amely a mindennapi gondolatokban- érzésekben-szavakban és tettekben kivetíti az univerzum akaratát.

A fizikai dimenzió és a szellemiség kapcsolata által  javítja a növényekkel, állatokkal, ásványi anyagokkal való kommunikációt, valamint az isteni és más világi mesterek, tanárok és gyógyítókkal való beszélgetések által ,a fizikia síkon ismerhetetlen információkat elérését is lehetővé teszi.

Harmóniát  és céltudatosságot teremt azok számára, akik kapcsolódtak.

A fényokktávokkal való kapcsolat  magában foglalja a világosságban megnyilvánuló egyetemes élet erőt,ami a teremtés tiszta fehér fénye, amely a tökéletességben nyilvánul meg.

Ez az isteni fény magasabb állapota, a lélek tisztasága,amit a fénylények által tükrözödnek vissza az emberiségre.

Meditációban, különösen amikor a harmadik szem csakra közelében van,(polcon fej felett alatta széken ülünk) kiszűri a zavaró képességeket és segít az elme ürítésében,majd ez az állapot lehetővé teszi az univerzummal való egység érzésének a kialakítását és mély meditációs állapotot biztosítani.

Egy meditációs munkamenet során elérhető  kép-szándék vagy egy kért eredmény megjelenítése céljából, jelentősen megemeli a személy pszichés erőfeszítéseinek a felső korlátait.

A kvarckristály emlékszik, és nagyítja az energiamintázatot, ezért ugyanazon kristály használata az ismételt meditációkban lehetővé teszi a koncentrált szándék lehetőségeinek és erejének a megemelését,és azok létrejöttét is befolyásolhatja oly módon ,hogy a valóságban is megnyilvánuljanak.

A kvarckristály meditációs felhasználásához ajánlott mindig ugyanazt felhasználni,és ezért a hatékonyság érdekében megengedhetetlen a más személyek általi közös használat.

Idővel hozzánő a felhasználóhoz(csak egy személy használata esetén) ,és minél többszöri  ugyanazzal a személlyel a  kapcsolat ,annál erősebben fog működni.

Általában 10 év a kvarckristály-esküvőnek nevezett legmagasabb  kapcsolati állapot elérése .

Meditáció által történő programozása elősegítheti a fizikai sikú belső vagy külső életben gyakorlatilag bármilyen cél elérését.

Óvatosan megemlítem, hogy a kezdő  meditációk elvégzésekor sok negatív hatás is történhet (a felhasználó lelki beálítottságától függően) amik sokszor nehezen megélhetőek.

Ezekben az esetekben ,ijedségre nincs ok,mert mindezen (életünk beli)hibák a meditációk által megvilágosodnak és felerősödnek a jobb megértés érdekében,és késöbb a jó irányában kioldódnak,amint a felhasználó megértette ezen hibák gyökereit,és elindította magát a harmonizáció útján.

A kvarckristály  igazítja saját természetes energiáját, az emberi elme természetes erejéhez amiatt ,hogy az elme utat találjon az új láthatárokhoz és az új képességekhez.

Megtaníthat  táncolni, új nyelvet beszélni, erősebbé válni, vagy jobb házastárssá vagy gyermekévé válni.

A feng shui szabályai szerinti felhasználás által ,a kristály tökéletes energia-eloszlató ,amely bárhol   természetes prizmaként fényt és energiát vesz el a napból,amit szabadon eloszlat a lakásban,ami által megteremt egy meleg napfény-világot, az erő és a vitalitás jegyében.

Az idő kezdete óta szinte minden kultúrában a kvarckristályokat szentnek és varázslatosnak tartották, és erőforrásként általánosan elfogadták.

Mítoszaikban az aboriginal  törzsek Ausztráliában és az indiánok Dél-Amerikában is,egyaránt leírják a kozmikus kígyó minden életének ősét, amelyet kvarckristály vezet és vezetett.

Atlantis és Lemuria lakói is úgy gondolták, hogy a kvarckristályt  és a Nap információs sugárzását  fogják használni a megújulásuk és fejlődésük forrásának,és ezáltal tudtak hihetetlen erejű és pompás civilizációt létrehozni,majd  bukásuk során azt  gondolták, hogy ezen  tudással  való visszaélésük a pusztulásuk oka. Bukásuk előtt a világegyetemük ismereteit és titkait a kvarckristály formációira programozták, hogy a jövőbeni  kiválasztott leszülető lelkeik visszahozhassák őket az emberiség és a Föld gyógyítása céljából.

Régóta használják a kristályt az elveszett tárgyak megtalálására, a jövő titkainak megjósolására, a közelgő végzetes történések előrejelzésre, és felhasználták bűncselekmények felderítésében is .

A  görög és a római korszak óta használatban lévő,de főleg a keresztesek által a középkorban elhozott kristálygömbökről azt mondták, hogy mágikus képességeik vannak,amiket a látomásokat előállító szellemekkel és erőteljes varázslatok által aktivizáltak, amelyek protokolljai közül sokat megőriztek,és vallásos és varázslatos képletek keverékének a felhasználásával erősítenek.

Az ősi asztrológusok szerint  a hold növekedésének az időszaka a legeredményesebb idő a hold közötti mágneses húzás miatt a kapcsolódáshoz.

A kristálykezelők számára megfelelő étrendet javasoltak, valamint a vérük vasszintjének emelése érdekében sok kiegészítő ásványi anyagot fogyasztottak,a jobb kapcsolat érdekében.

Gyermekkorban fiunál és lánynál is,a pubertás kor előtt legjobb a kristály általi  látási érzékelés,és általában a barna hajuak gyorsabban kapcsolódnak, mind a szőke hajuak.

A nők, különösen a szűzek vagy özvegyek sokkal hamarabb  kapcsolódnak,mint a férfiak, viszont a már kapcsolodott férfiak számára a kapcsolat általában sokkal erősebb és tisztább,mint a nőknek.

A kvarckristály Japánban is jelentős helyet  foglal el a szellemi és vallási világ mindennapjaiban és japánul tökéletes-ékszernek hívják,ami a  tisztaság, a tér végtelenségének, a türelemnek és kitartásnak a  szimbóluma.

Japánban a sárkány,a teremtés legmagasabb hatalmának emblémája, megmutatja azt a megbecsülést,amellyel a keleti kultúrák tisztelik a kristálykvarcot,mert a kisebb kvarckristályokról úgy gondolják, hogy a Fehér Sárkány gyógyító lehelletének darabjai , míg a nagyobb és ragyogóbbakról azt ,hogy a Lila Sárkány nyálának darabjai ami megnyitja a szellemi kapcsolódás útját az univerzum egységéhez.

A hindu mitológiában Májá isten (illúzió istene) teremtett egy csodálatos kvarckristály kádat (víz nélkül)ami átlátszó volt ,ezután a kádhoz közeledőknek kísértéseik voltak,hogy belemerüljenek  a tiszta és friss vízbe egy frissítő fürdő erejéig.Mindezt Májá azért tette,hogy az emberek megtanulják az illúzió és megtévesztés (ma propaganda) helyett ,a tiszta tények általi gondolatok állapotába visszakerülni.

A kvarckristály sok vallásban vagy misztikus területeken ,életfákban, az istenek és istenségek tiszteletére különböző formában,továbbá vallási és hatalmi vezetők által is használatban vannak  a kezdetektől mostanáig.

A buddhizmus hét értékes anyagának az egyike a kvarckristály ,amely jelentése szerint az embriót jelzi ,majd az éretté válásakor gyémánttá válik.

A keresztény vallásban a kvarckristály a gyémánt minőséget képviseli,ami a tisztaságot és az isteni energiát jelenti,itt a papok ruházatán,eszközein,ékszerein és a templomokban és kegytárgyakon is  használatban van,ezen felűl a szeplőtelen fogantatást és a spirituális küldetés csúcspontját ugyancsak képviseli.

Az ókori papok felhasználták a negatív energia támadások semlegesítésére ,a bűbáj  és varázslatok feloldására és az összes fekete mágia elpusztítására,az alap tisztító ceremóniák megerősítőjeként.

Az amerikai  indiánok és burmai őslakos kultúrák szerint a kvarckristályok  élőlények voltak, és rituális felajánlásként étellel szolgáltak számukra.

A cherokee indiánok  úgy gondolták, hogy a kvarckristály hatalmas hatalommal rendelkezik a vadászatra és az áldásra nézve.

A közép és dél-amerikai kultúrákban az emberi koponya alakjában faragott kvarckristályokat hatalmas vallási tárgyakként ,és az elhunyt ősök és istenek házaként tisztelik.

Az egyik ősi maja legenda szerint tizenhárom szent kvarckristály koponya volt elrejtve különböző helyeken, és ezeket mind meg kell találni és összeállítani  2012. december 21-e előtt (ha pontos volt a számítás?) vagy amikor a maja naptári ciklus véget ér, mert ha ezt nem teszik meg akkor a Föld kibukik a tengelye körüli forgásától és elveszünk.

Szinte minden kultúra kiemelte a kvarckristály erősségeit a gyógyászatban.

A római birodalomban  és a középkori Angliában is használták dizentériás és kólikásos esetekben, mirigyek duzzanatában és fájdalmában,a nyelv alatt  tartották lázcsökkentés miatt ,légszomj és tüdő problémák esetére és fogyás felgyorsítására is használták,továbbá anyatej mennyiség növelésére,a köszvény és a vese kövek lebontására .

A skót felföldön a nyak körüli területre helyezve hatékonynak tekintették a vesebetegségek kezelésére.

Sir Isaac Newton felfedezte a fény spektrumait azáltal, hogy egy természetes kvarckristályon keresztül beérkező napfény öszpontosított sugarai a kristály belsejében szétszoródnak,majd a falak felé belülről kifelé kilépő szivárvány színeiben pompázó sugarak által ,megmérte a látható fény spektrumának különböző (színű-rezgésű-fajtájú) sugarait.

Egyéb amerikai indián sámánista tudások szerint a kvarckristály a szent és isteni energiát képviseli  és bölcsességet kínál,megkönnyíti a transzot,és az elmének szabad mozgást enged, lehetővé teszi a tisztánlátáshoz való hozzáférést és tudatosság felébresztését.

Ausztrál és óceánia sámáni kultúráinak a körében fénykőnek tekintik,amit a tisztánlátás megerősítéseként és a sokféle rendellenesség okainak és eredeteinek felismerésében használják,majd a szenvedő emberek számára adnak különbőző formákban a gyógyulásuk érdekében.

Indiánok,afrikai törzsek, ókori egyiptomiak, aztékok, rómaiak, skótok és számtalan más kultúrában  is használták az alternatív gyógyítási metódusokban,meditációkban,szellemi fejlődésben,továbbá a vallásos kegytárgyak anyagaként és temetkezési rítusok során ,valamint a gonosz szándékú varázslatok eloszlatására.

 

A kvarckristály  királyai,istennői,őrangyalai és angyalai:

 

-Gaia a Föld Anya-istennő. Közvetlenül a káoszból, az ősi ürességből született, ő volt az első (vagy az egyik az első) lény, aki megjelent a teremtés folyamata során.

-Kundalini, a hindu élet erő istennője.

-Latona, a fény római istennője.

-Gendenwitha, az Iroquois reggeli csillag istennője.

-Ixcuiname, a nők négy korának maja istennője.

 

A következő születési jegyekben , dátumokon született személyek,és Tarot kártya jellemzők esetén a kvarckristály hatása erőteljesebb kapcsolódási csatornát nyújt a következő felső hatalmakhoz :

 

A kvarckristály fénye különösen vonzó az angyalok számára.

 

-Május 6-10.Aladiah őrangyal.

-Augusztus 13-17.Reiiel (Rejajel)őrangyal.

-December 3–7.Hahasiah őrangyal.

 

-Május 6-10 napjain születtek számára.A bika jegyében születtek számára: Aladiah angyal.

-A hold tizengyolcadik házában születtek számára.Skorpio jegyében születtek számára : Egibiel  angyal.

-December 3-7  napjain születtek számára.Nyilas jegyében születtek számára : Hahasiah angyal.

– A  9. tarot “remete”kártya születteinek számára .A szűz jegyében születtek számára : Hamaliel angyal.

-A hold huszadik házában születtek számára.A nyilas jegyében születtek számára : Kyriel  angyal.

-A föld anyag és eső uralkodása alatt születtek számára : Matariel angyal.

-A bölcsesség angyala uralkodása alatt születtek számára,aki szimboluma az  élet fa és gyógyítja a lelki blokkokat :Raziel angyal.

-Agusztus 13-17 napjain születtek számára.Az oroszlán jegyében születtek számára : Reiiel (Rejajel)   angyal.

-A  16. tarot “torony ”kártya születteinek számára. : Zamael  angyal.

Fehér kvarckristály csúcsok

Hegyikristály csúcs 10

478000 Ft

Fehér kvarckristály csúcsok

Hegyikristály csúcs 6

90000 Ft

Fehér kvarckristály csúcsok

Hegyikristály csúcs 8

400000 Ft

Fehér kvarckristály csúcsok

Hegyikristály csúcs 9

320000 Ft
Translate »